Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

lördag 7 september 2013

Hallstaviksdagen 2013

Hallstaviksdagen, strålande sol från klarblå himmel och dryga 26 grader och mycket folk på centrumtorget. Vi jobbar fortfarande på en idé om en ordentlig monter, men fram tills dess så blev det att låna utrustning på systembolaget av alla ställen.
Tack för hjälpen och lånet Carina.
Och våra enkla monter tilltrots så var intresset för vårt arbete och projekt väldigt stort och från att det arrangement öppnade och fram till stängning så var det en jämn ström av intresserade som sökte upp vår monter. Till och med så, att när alla andra plockade ihop för dagen, så stod vi fortfarande kvar och samtalade med besökare.
 
 
Färdigt att ta emot intresserade

 
 
Många intressanta möten under dagen och flera nya kontakter kunde knytas i solen. En mycket lyckad dag för oss, vilket även arrangören av dagen hade sett, när dom sen var förbi för att sammanfatta dagen.
En stort tack till alla er som besökte oss och gjorde vår dag.
 
Står man själv i en monter så är det inte alldeles enkelt att smita ifrån och titta på alla andra som var där idag. Men jag tog mig i alla fall bort till "jänkarna" en kort sväng för att titta på lite krom.
Kan fortsatt konstatera, hästar som används som logga på bilar, skall springa på alla fyra och inte stå på bakbenen.

 

Avslutade dagen med ett besök i ån för att se över leknackarna en sista gång och kratta igenom dessa för att få bort lite slam och annat som lagt sig på dessa.
Det är nu så lågt vatten i ån att vi idag inte ens behövde kliva i vadarna för att gå på och kring leknackarna. Skall vara Lasse då, som hittade en del hål att kliva ner i.

 

 
¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>< ((((º>

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogger Templates