Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

torsdag 21 januari 2016

Silverskatten

Igår var vi inne på Filmhuset i Stockholm då Länsstyrelsen i Stockholm och Sportfiskarna i samarbete med Freewater Pictures hade premiär av Sportfiskarnas film "Silverskatten"
Vi var där i egenskap av fiskevårdsprojekt och hade ett eget litet bord dit folk kunde komma och prata med oss om vårt arbete.
Lite nya trevliga kontakter knöts, bland annat med Järnatraktens FVF som tagit sig ann Moraån i Järna strax söder om Södertälje. Kul också att återse en mängd vänner som följt vårt arbete en tid.
Det var mingel från sju fram tills filmen gick igång vid niotiden.
Hann även med en liten paneldebatt där vi i Skeboån fick inta en stol. Intressanta ämnen och många bra frågor från bland annat från kvällens moderator Nicolas Jändel.
En riktigt trevlig kväll helt enkelt.

Foto:Lars Granat

Foto:Lars Granat

Paneldebatten
Moderator Nicolas Jändel
Fr.v Niklaus Bauer - John Kärki - Tobias Fränstam - Henrik C Andersson - Patrik Bergqvist
Foto:Lars Granat


Filmen då?

Enkelt sagt, riktigt bra!
Snyggt filmat och klippt. Läckra bilder på allt från lekande öring till fångst av smolt, utrivning av dammar till älgar i skärgården.
Tobias Fränstam och Henrik C Andersson tar oss med från dammrivningar och elfiske på smolt till lyckade fiskedagar i vår vackra skärgård. Allt uppblandat med tankar om fiskevård och roliga klipp när öringen jagar grunt i skärgården.
En klart sevärd film som lockar till skratt och eftertanke och som också visar att det finns hopp för öringen i Stockholms Län bara vi samarbetar och att fler går igång med insatser för öringen och alla annan fisk.

Länk till trailern för filmen hittar ni här: Silverskatten

Freewater Pictures hittar ni här: Freewater Pictures

Medlemmar är ni väl, annars går ni in här: Sportfiskarna


¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>< ((((º>
  0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogger Templates