Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

torsdag 17 februari 2011

Nytt år, nya tag.

Februari månad. Vi går med stormsteg mot ljusare och varmare tider.
I projektet kring Skeboån ligger vi inte heller på latsidan.
Planeringen inför sommarens arbeten håller på att ta form och det som ligger som högsta prioritering är att göra ett underlag för kommande kartering av de två intressantaste sträckorna i ån.
Detta för att på ett mer ingående och framför allt noggrannare sätt kartlägga bottenstrukturer, flöden, växtlighet men också på samma gång kartlägga strandregionen som är minst lika viktig, för skydd bland annat.

Vi har också i dagarna sänt ut vår egen "Janne Josefsson" med kamera och anteckningsblock för att dokumentera och mäta upp vandringsvägen vid dammluckorna i Hallstavik.
Den vandringsväg som både vi och Länsstyrelsen dömt ut.
Svaret på det borde komma till helgen om allt går bra.

Vi har också sökt kontakt med, Stockholms Idrottsförvaltning, som är de som har denna typ av frågor på sitt bord i länet, för att få till ett möte under våren där vi kan titta närmare på det arbete som vi kan göra tillsammans och där vi kan hjälpa varandra för att nå de mål vi har med ån.

Sedan tidigare är det ju klart att Hallstaviksnätverket vill fortsatt ha oss med i sin projektorganisation vilket gläder oss. Och det visar ju också på vilken bredd man har i sitt arbete för ortens väl.

Klicka på bilden för att läsa lite mer om forum Hallstaviksnätverket om ni är intresserade.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogger Templates