Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

söndag 24 november 2013

Mässan - Från Fluga till Antispinn

Överväldigade, ganska stolta och otroligt glada!!
Jag skulle kunna hålla på en bra stund till med superlativen.
 
Mässdebut på riktigt igår för oss då vi riggade våra hemmasnickrade montrar och ställde oss på plats i Upplands Motor´s lokaler i Uppsala på "Från Fluga till Antispinn"
Portarna slogs upp vid 10:00 och stängde klockan 16:00, och det var besökare hos oss i jämn ström hela dagen, nya ansikten blandades med sedan tidigare kända ansikten, kära återseenden med nya trevliga och intressanta möten.
Visst var vi nog lite nervösa några minuter innan öppning, men bemötandet, människors gensvar på arbetet vi gör omvandlade det ganska snart till ett behagligt lugn och breda leenden.


Under dagen så hade vi en liten burk där man kunde bidraga med pengar i form av att man helt enkelt köpte en sten och hela 18 personer bidrog med nästan 1200 kronor.
Dessa personer kommer nu att under kommande år får se var deras pengar hamnar, då stenarna kommer att köpas in vid ett tillfälle, fraktas till ån och placeras på samma plats, dokumenteras och sedan läggas ut här på bloggen, så håll utkik under kommande säsong.
Ett stort och varmt tack från oss i projektet till er.

När dagen var över så kunde vi konstatera av vi hade haft besökare i montern i stort sett hela tiden.
Gömde oss bakom Stefan Larsson´s Älvdalenmonter och åt lite lunch i skift för att kunna finnas till hands för besökare. Packade ihop grejerna och tog oss en s.k "raggardusch" på besökstoaletterna i hallen och sen vidare till "Galejan" på Göteborgs Nation för middag och auktion. Denna kväll till förmån för vårt projekt.

Vackert uppdukat.

Lite av de föremål som skänkts till auktionen

Mycket trevlig tillställning och många trevliga möten under kvällen

Intrycken var många efter kvällens middag och auktion, men några kan vi så här dagen efter återge, ord som glädje, respekt, ödmjukhet, överväldigade och stolthet är bara några.
Och jag hoppas att ni som var där inser med vilka känslor som vi sedan halkade hem i den klara natten.
Ett stort tack till Niklas Dahlin, för att vi fick chansen att deltaga på mässan och att valet föll på oss, att vara det projekt/arbete som skulle få förmånen och den chansen som pengarna från auktionen inbringade. Också ett synnerligen stort tack till alla er som skänkt upplevelser så som fiskepaket, guidningar och kastkurser och vackra föremål, för man kan inget annat säga om handgjorda flugrullar, splitcanespön, flugor, konstverk så som tavlor, flugor och flugaskar.
Och ett lika stort tack till er som under kvällen ropade in dessa föremål.
Vi stod mållösa när vi sedan efter auktionen kunde räkna in närmare 80 tusen kronor!!!
Ett stort stort tack till er alla, ni gjorde en otroligt insats för Skeboån och dess biologiska mångfald. Vi kommer att förvalta pengarna väl det kan vi lova och vi återkommer nästa år och berättar vad vi gjorde av pengarna.
Ett litet stalltips dock, är att ni fortsätter att följa oss här på bloggen, så kan ni få en förhandstitt.

Stort tack till Niklas Dahlin
 
¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>< ((((º>
 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogger Templates