Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

måndag 16 december 2013

Flera intressanta möten på gång

Vi närmar oss jul med stormsteg och överallt så slås det in klappar, kläs granar och städas. Det gäller ju naturligtvis oss i projektet också, men däremellan så hinner vi med en hel del annat också som gäller Skeboån.

En period av mailande, skrivande av åtgärdsrapporter och allt annat administrativt är så sakta på väg mot sitt slut vilket resulterat i några bokade och högst intressanta och kommande möten.
Det första av dessa hade vi idag med Norrtälje Kommun och Adam Persson på Kultur- och fritidskontoret.
Intresset var till en början svagt från kommunens sida när vi startade upp projektet, men det skall också sägas i ärlighetens namn att vi inte heller kommit så långt då, och därmed kunde visa upp vårt arbete, så som idag.
Dagens möte var att se som ett informationsmöte, där vi både fick möjlighet att presentera oss och titta lite på vilka förutsättningar som möjligen finns för ett kommande sammarbete.
Vi hoppas i alla fall att så blir fallet, för det vore tråkigt om inte Norrtälje Kommun kan tänka sig deltaga i detta på något sätt.
Ett bra och informativt möte, där båda parter fick med sig lite gott att tänka på, och där vi bestämde att vi skall återkomma när vi kommit in i 2014.

Men innan vi lägger all energi på julmaten, mistlar och julgran så har vi lyckats boka upp ytterligare några mycket intressanta möten i januari.
Den 3 januari så träffar vi Sverker Lovén, som arbetar som fiskekonsulent och fiskebiolog vid Stockholms stads idrottsförvaltningen, och det är inte slut där, för redan veckan efter, den 8 januari så har vi nästa möte inbokat, då med Länsfiskekonsulent Henrik C Andersson och Org Sportfiskarnas representant i region Stockholm, Tobias Fränstam.

Det vankas en mycket intressant start på 2014 för oss i projektet
¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>< ((((º>

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogger Templates