Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

fredag 10 januari 2014

Fem möten på sju dagar

Igår kväll så hade vi så det sista av möten under den här intensiva perioden, fem möten på sju dagar, det tillsammans med Marianne, som jobbar med frågorna kring mark- och fiskerätter, plus övriga i styrgruppen.

Nu finns en mängd uppgifter som skall sammanställas och tas med i den åtgärdsplan som vi skrivit, vilken skall vara reviderad och klar för att lämnas under nästa vecka till de markägare som är representerade i styrgruppen. När vi sedan får ett godkännande av dem på planen så kommer den att spikas och vara gällande under de närmaste årens arbete i Skeboån.

Ni kanske börjar förstå hur vi jobbar, lugn och ro, med tydliga och långsiktiga mål där lokal förankring är A-O för oss.

Skall man sammanfatta våra möten med Stockholmsstad – Sportfiskarna och Länsstyrelsen
så är vi väldigt nöjda.
Några punkter har nu utkristalliserats som vi kommer att inleda sammarbete kring, bland annat frågan om faunapassage/fiskväg – lekgrus och natursten, leveranserna av dessa och även påbörjat samtal kring utläggningen.

Nu blir det en helg vid datorn igen för att göra åtgärdsplanen färdig till nästa vecka.

Vill passa på att tacka också, för att nu börjar det komma in mail från folk som är intresserade av att vara med och jobba i ån under året.
Om du undrar hur du anmäler dig, så är det enkelt.
Skicka dina kontaktuppgifter till oss via mailen: skeboanssportfiske@hotmail.com
så sparar vi dessa och återkommer när åtgärdsplanen övergår i arbetsplan.

¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>< ((((º>

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogger Templates