Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

söndag 13 april 2014

Förklarar härmed 2014 års arbetssäsong.....

......för öppnad.

Ungefär 300 meter nedströms den plats som vi arbetade på förra året så ligger de här lilla strömdraget. Här har vi sett fisk, men ingen dokumenterad lek och därmed ej heller några lekgropar. Planen med detta område är att bredda strömmen en aning, men också att fördela flödet över hela nacken och att skapa både lekområde och uppväxtområde. I direkt anslutning till strömmen ligger både upp- och nedströms två djupare partier av ån, vilket kommer att ge den vuxna fisken bra skydd.
Strömmen har redan en mängd större och mindre sten, så det naturliga förutsättningarna är bra, men lekmaterial är det lite för lite av och därför så kommer vi att komplettera detta med nytt.


Två bilder före arbete idag


Och så här såg det ut efter

Nu finns också ett första försök från vår sida att ge er en videodokumentation av vårt arbete och på vilket sätt vi använder oss av våra verktyg. Vi lär oss säkert med tiden, och förhoppningsvis blir klippen av bättre kvalitet längre fram. Alla klippen kommer ni att hitta i vår videokanal som ni ser i spalten till höger. Så håll till godo.

Glöm nu inte att klicka på det lilla kugghjulet när klippet går igång och ändra till HD1080 och sen köra igång klippet igen, detta för bästa kvalitet.

¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>< ((((º>

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogger Templates