Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

lördag 3 september 2011

Skeboån på Hallstaviksdagen

Med egentligen bara några dagars varsel så kastade vi oss in i att delta på Hallstaviksdagen.
Vi samlade ihop lite information, gjorde en A4;a med lite text om projektet som kunde delas ut och sedan ett litet bildkollage som tillsammans beskrev arbetet som fram tills idag gjorts.
Sen var det bara att kliva in bakom bordet på torget i Hallstavik helt utan direkta förväntningar egentligen.

Hallstaviksdagen.


Och när vi nu sammanfattar dagen så måste det bli en liten delseger på vår väg.
Intresset var stort och vi har under dagen haft många och långa samtal om vårt arbete kring ån men också fått tagit del av berättelser om ån, hur det var förr och fram till idag.
Vi har bara fått positivt bemötande för vårt arbete och många har imponerats över det vi åstadkommit fram tills dags datum. Några väldigt intressanta kontakter har knutits och skall man nämna några så är det inom bank, markägare, fiskerättsinnehavare, hotell osv.
Vi har också fått räta ut några frågetecken kring vår ambition med ån. Orten är liten och det blir lätt rykten som har en tendens att växa ur sin kostym tillslut, om vi inte syns och kan berätta hur det egentligen ligger till.
Så ett stort tack till er alla som tog er tid att stanna upp hos oss och lyssna på vad vi hade att säga, men också berättade om Skeboån utifrån er synvinkel, vi uppskattar detta väldeliga.
Hoppas vi syns igen i framtiden.

På den korta tid vi hade på oss så var detta vad som blev, resultatet
var dock långt mer överväldigande.

Patrik & Uffe


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogger Templates