Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

måndag 9 september 2013

Trevliga möten

Jag gjorde ett morgonbesök vid ån idag, trodde jag skulle hinna ner innan dimman försvunnit, men tyvärr. Bara där solen träffade vattenytan så steg små rökpelare upp, resten var borta.
 
 
Hade igår trevligt besök nere vid ån, när Janne Karlsson och Bosse Lindholm tittade förbi för att se vad vi håller på med i Skeboån. Ett trevligt möte, som efter någon timme under vägbron fortsatte hemma i mina trädgårdsmöbler över lite kaffe och en bulle. Alltid kul när intresserade tar kontakt med oss och vill veta mer och se vad vi sysslar med.
 
Det är under bron det händer 

Ett möte från Hallstaviksdagen i lördags var det med Kennet Larsson, som med kameran i handen fotar bland annat Uttern som finns i Skeboån och dess källflöden.
Vi har haft lite kontakt sedan tidigare via mail, men nu fick vi äntligen mötas live. Trevligt som sagt och ta er gärna en titt bland Kennet´s övriga bilder på hans sida, Folknaturbild.se
Vi är glada att vi fick dela med oss av Kennet´s bilder här på bloggen, vilket också visar på vilken potential Skeboån har som resurs, inte bara för papperstillverkning eller att bevattna åkrarna i det vackra odlingslandskapet, utan också för fotointresserade eller som vi då med fisket.


 
¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>< ((((º>

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogger Templates