Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

onsdag 15 mars 2017

Stöveln är "kastad"

Beröringspunkter, samverkan och gemensamt intresse. 
Ja så skulle man bäst kunna sammanfatta måndagskvällens besök hos Naturskyddsföreningen i Roslagen.

Vi smög in och fick på så sätt vara med under slutfasen av pågående årsmöte. Bland annat fick vi vara med när avgående ordförande Per Bengtson lämnande över ordförande stöveln till nyvalde ordförande Kristiina Saarijärvi Mustonen.

Officiella överlämnande av ordförandestöveln

Efter avslutat möte och lite kaffe så var det så vår tur att presentera oss och det arbete vi gör i Skeboån. Som vanligt, höll jag på att säga, så kan ju vi prata länge om ån och arbetet som vi brinner så mycket för. Nog för att det är väldigt trevligt att sitta ner på det sättet, det är på plats som både ån och vi gör oss själva rättvisa. Så tror jag helt enkelt att vi får bjuda ut dem till oss vid ån nu till sommaren.Som jag sa i början av inlägget så är beröringspunkterna många och det vore väldigt kul om vi kunde hitta någonting att samverka kring. Skeboån, så som vi ser det, består ju inte bara av vatten, sten, grus och fisk. Här finns många "guldkorn" att ta hand om.
Vi tackar Naturskyddsföreningen för inbjudan och visat intresse och lovar att vi återkommer med en motinbjudan.

Vill ni läsa mer om arbetet och aktiviteterna som Naturskyddsföreningen i Roslagen gör så har ni länk här: Naturskyddsföreningen Roslagen

¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>< ((((º>


Fotat av Lars Granat och knattrat på tangenterna av Patrik Bergqvist1 kommentarer:

  1. Skeboån kommer att bli ett nytt utflyktsmål med kameran. Jag bor ju vid en av dess källor, sjön Gisen, vars vatten rinner via grävd kanal till Fansjön, för att föras vidare via Söderängsån genom skogen till Edsbro masugn och vidare till Edsbro kyrksjön och Närdingen till Skebobruk. Intressant föredrag och kul att ni även varit vid Tullviksbäcken, mitt återkommande besöksmål i min gamla hemsocken!

    SvaraRadera

 
Blogger Templates