Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

lördag 1 september 2012

Hallstaviksdagen

Vi har under sommaren tagit en välbehövlig vila från allt vad utredningar och andra djupdykningar i och kring Skeboån har att göra.
En välbehövlig sådan då vi under drygt 2,5 år dagligen ha haft ett pågående samtal om densamma, via mail, telefon eller över en kopp kaffe.
Men nu så, nu är vi igång igen och uppstarten kan ju inte ha blivit bättre än att vi återigen deltog på Hallstaviksdagen idag.
Dags att åter sprida information kring vårt arbete och skapa nya kontakter.
 
Det var tänkt att vi skulle hålla till utomhus, men ett riktigt tråkväder ställde till det, så halv tio imorse, bara en halvtimme innan vi skulle igång så öppnade Folkets Hus vänligt portarna för oss och vi fick tak över huvudet.
Så en halvtimme senare var vår lite spontana utsällning klar.
En dator med ett rullande bildspel, informationspapper och så vi själva då såklart.
En kul dag, som återigen gav oss flera intressanta kontakter men också möten med gamla som nu följer vårt arbete, vilket gör det hela extra kul.
 
Upplockat och klart, nu är vi redo att möta frågorna

Lite smygreklam för sånt som vi gillar kan man väl kosta på sig

Ulf och Lasse

Flera nyheter ligger och väntar på att bli helt klara, och vi hoppas kunna komma med dom under senare delen av hösten, saker som kommer att ge projektet ytterligare en rejäl skjuts framåt.

Det rinner åter vatten under broarna, skulle man kunna säga.
 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogger Templates