Ads 468x60px

About Me

Natur och fiskeintresset delar vi sedan många år. För oss ligger fisket med fluga varmast om hjärtat. Mer om oss kan ni läsa under Projektet - Om oss.

måndag 27 september 2021

Eget arbete

Istället för våra gemensamma promenader 1gång/vecka så har vi lagt den tiden i Skeboån några onsdagar i augusti och september.

Vi har slagit och röjt kring lekplatser och uppväxtområden. Krattat igenom leknackar samt rensat ån från skräp, bland annat en liten tjocktv som någon tydligen tyckte hörde hemma där.

Vi finns där även kommande onsdag den 29;e september från cirka 16:30 och ska då göra vår sista insats innan vi backar ur ån och välkomnar havsöringen tillbaka för sin lek. 

Efter

Kurvan Före 

Kurvan Efter


2 kommentarer:

  1. Ni måste svara folk som betalat in medlemsavgift (enl de nu borttagna giro och info om detta ni själva hade uppe) men som sedan ej kan få kontakt med er,få bekräftelse på inbetalning etc. Man kan inte bara strunta i det. Tips för framtiden.

    SvaraRadera
  2. Vi ber om ursäkt för detta.
    Problemen kring avgiften för stödmedlemmar blev bara större och större för oss och dessutom så gick merparten av den summan som kom in till rent administrativa omkostnader vilket absolut inte var meningen.
    Vi har försökt att hitta en billig lösning där merparten av medlen istället skulle gå till arbetet men så här långt inte lyckats tyvärr.

    SvaraRadera

 
Blogger Templates